UNIEKE LOCATIE

HIGH-END BEGELEIDING

ALLE NIVEAUS

GRATIS PROEFLES

Testimonials

“Henny kent een onuitputtelijke hoeveelheid oefeningen om verschillende trainingsdoelen te bereiken. Door de afwisseling gaan de trainingen nooit vervelen. Ook let hij scherp op een correcte uitvoering zodat je zonder problemen snel tot resultaat komt. Ik heb in drie jaar tijd veel van hem geleerd, dus: van harte aanbevolen!”
Ard-Pieter

“Ik train al bijna 3 jaar bij Henny. Hij is een vakkundige en betrokken personal trainer. Zijn instructies zijn duidelijk en ondersteunend. Sinds ik bij Henny train voel ik mij fit en energiek. Zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik train 2x in de week. Henny begeleidt je serieus, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Ik ga altijd met veel plezier naar de training en verheug mij op de afwisselende triple sets.
Trainen bij Henny? Ik zeg doen!”
Bob

“Het eerste contact met Henny was goed en ik besloot met hem verder te gaan. We hebben het langzaam opgebouwd. Door zijn enthousiasme, aanmoedigingen, kennis van zaken is me gelukt om meer dan 10 kilo kwijt te raken, een veel betere houding te ontwikkelen en heel veel lol te krijgen in trainen. Naast de wekelijkse PT sessie train ik nog zo’n 5 keer op basis van de techniek die Henny mij geleerd heeft. De volgende stap waar we het over hebben is gezond eten.”
René

“Nadat ik al jaren bezig ben geweest met Kettlebell-training op een (voor mij) redelijk niveau, heb ik er in de zomer van 2021 voor gekozen om een personal trainer in te schakelen. Ik had te vaak last van mijn rug door de Kettlebells waardoor mijn progressie om de zoveel tijd stagneerde (om hiervan te herstellen).
Sinds ik train met Henny heb ik geen enkele blessure gehad. Door constant te letten op mijn houding tijdens de oefeningen, is de progressie die ik nu maak vele malen groter dan die was. Er zit variatie in de oefeningen die we doen, soms met toevoeging van een band ter verhoging van de weerstand. Soms met een enkele dumbbell in combinatie met een fitnessapparaat, of een halve balansbal bij een core-oefening. Mijn balans is hierdoor verbeterd en mijn lichaamsbouw nog meer dan ik van tevoren had bedacht. Door af te wisselen qua invulling van de oefeningen, worden de kleinere spiertjes/stabilisatoren constant beziggehouden.
Er wordt ook wel (redelijk gezellig) gebabbeld tussendoor, echter ligt de focus op het trainen en dat bevalt mij zeer. Henny weet waar hij over praat en daagt me ook uit om zwaarder of intensiever te trainen, bijvoorbeeld het tegenhouden van gewicht (i.p.v. laten vallen tijdens de oefening), dus gecontroleerde bewegingen in combinatie met een juiste ademhaling. En ik voel me er extreem goed bij.
Ik weet zeker dat je (minimaal) een stap vooruit zult gaan, sowieso ‘in je fysiek’, wanneer je met Henny zult gaan trainen…! Het mentale aspect krijg je er gratis bij. “
Fabien

“Wij volgen als duo personal training bij Henny. En dat is erg nuttig en leuk! Henny is professioneel en heeft veel ervaring. Hierdoor kan hij ons zeker iets bij brengen, ook al zijn we al langer actief in de sportschool. Van houding en nieuw oefeningen tot voedingsadvies en andere manieren van trainen. Daarbij checkt hij altijd of wij tevreden zijn en staat open voor feedback. Fijn om een trainer te hebben die echt kijkt naar persoonlijke behoeftes en je kan uitdagen. Thanks Henny! – Lineke & Elles”
Lineke & Elles

“Ik train sinds vorig jaar oktober bij Henny en dat bevalt mij heel goed. Ik heb al hele goede resultaten geboekt. Ik ben 15 kilo afgevallen, ik heb spieren opgebouwd, ik voel me een stuk fitter en ik zit lekker in m’n vel. Henny weet wat hij doet en hij heeft er echt verstand van waardoor hij top is in zijn begeleiding. Hij zorgt dat je alle oefeningen in de juiste houding doet zodat je geen blessures oploopt en hij pusht je om je beste zelf te zijn. Hij is daardoor ook heel motiverend als persoon, zo steunt hij mij in mijn fitgirl journey! Zijn trainingen zijn hard werken maar wel altijd leuk! Henny is een echte topper! Ik zou hem absoluut aanraden.”
Maria

“In februari 2020 werd ik (1959) lid van My Life te Rotterdam.
Ik had blessures in mijn hamstrings, mijn rechter knie en mijn rechter schouder.
Mijn doel was mijn blessures op te lossen en vervolgens sterker en soepeler te worden.
Ik begon met My Life yoga lessen en al snel viel het me op, dat personal trainer Henny van Hendostyle zeer actief traint met jong en oud. In maart 2020 ging de eerste corona lockdown in, we konden de sportschool niet meer in en ik wandelde elke dag langs My Life, waar ik Henny en zijn leerlingen buiten in de kou tegenkwam, actief trainend met dumbells en elastieken. Ik dacht: Als ik ooit een personal trainer nodig heb, ga ik naar hem. Een jaar later meldde ik me aan. Henny is altijd op tijd en legt me goed uit wat ik moet doen. Hij motiveert me, trekt zich niets aan van mijn gehijg maar legt er nog een schepje bovenop! Na de eerste lessen was ik kapot, maar binnen een paar weken zag en voelde ik resultaat: ik had beduidend meer spierkracht en ook sliep ik beter. In december 2021 ging er weer een corona lockdown in, maar net als bij de vorige trainde Henny door, één op één met zijn leerlingen. Door zijn lange ervaring en inventieve stijl zijn de lessen afwisselend en boeiend en ja, ook vaak zwaar en lastig. Gelukkig wordt dat goed gemaakt door de resultaten. In februari stelde Henny een vijfweekse challenge voor: vier keer per week krachttraining, onderbouwd met een gebalanceerd dieet. De challenge vloog voorbij, ik ben vier kilo afgevallen en tegelijkertijd gespierder geworden. Mijn blessures aan hamstrings, knie en schouder zijn vrijwel verdwenen. Ik kan veel sneller fietsen, langer wandelen en gemakkelijker tillen. Ik heb nieuwe gewoontes aangeleerd, die een positieve verandering teweegbrengen. Henny speelt bij dit proces een belangrijke rol en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen als personal trainer!”
Josje