UNIEKE LOCATIE

HIGH-END BEGELEIDING

ALLE NIVEAUS

GRATIS PROEFLES

Hendo Style

Diensten

PERSONAL TRAINING VOOR ALLE NIVEAUS

Samen gaan we aan de slag met de dienst die het best bij jou past. Tijdens de personal training geef ik jou de kracht om al je doelen te bereiken.

Krachttraining
Krachttraining

Bij krachttraining trainen we door middel van spierversterkende oefeningen. Het doel van krachttraining is om de spieren sterker te maken door ze te belasten. Ook verbruik je calorieën waardoor je vet verbrand.

Personal training
Personal Training

Tijdens de personal training kijken we goed naar welke soort training jij nodig hebt. Ik begeleid je persoonlijk op het gebied van beweging, voeding en mental health.

Duo training
Duo Training

Tijdens de duo training kunnen jij en je training partner samen personal training afnemen. We gaan gezamenlijk aan de slag jullie doelen te bereiken op de gewenste gebieden.

Functional fitness
Functional Fitness

Bij functional fitness kijken we naar jouw dagelijkse bezigheden en leggen de nadruk op oefeningen die overeenkomen met hetgeen in het dagelijks leven wordt gedaan. Een stratenmaker heeft bijvoorbeeld andere dagelijkse bewegingen dan een notaris.

Reactietraining
Reactietraining

Bij reactie training trainen we met ‘reaction lights’ dit zijn trainingslampen met sensoren. Het is een uitdagende manier om te trainen waarbij vooral de reactiesnelheid, kracht en core getraind wordt.

leefstijl advies
Advies

Tijdens de trainingen geef ik ook advies in voeding en lifestyle. Ook deze aspecten zijn erg belangrijk voor een gezonde leefstijl.

Testimonials

“Henny kent een onuitputtelijke hoeveelheid oefeningen om verschillende trainingsdoelen te bereiken. Door de afwisseling gaan de trainingen nooit vervelen. Ook let hij scherp op een correcte uitvoering zodat je zonder problemen snel tot resultaat komt. Ik heb in drie jaar tijd veel van hem geleerd, dus: van harte aanbevolen!”
Ard-Pieter

“Ik train al bijna 3 jaar bij Henny. Hij is een vakkundige en betrokken personal trainer. Zijn instructies zijn duidelijk en ondersteunend. Sinds ik bij Henny train voel ik mij fit en energiek. Zit ik een stuk beter in mijn vel. Ik train 2x in de week. Henny begeleidt je serieus, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Ik ga altijd met veel plezier naar de training en verheug mij op de afwisselende triple sets.
Trainen bij Henny? Ik zeg doen!”
Bob

“Het eerste contact met Henny was goed en ik besloot met hem verder te gaan. We hebben het langzaam opgebouwd. Door zijn enthousiasme, aanmoedigingen, kennis van zaken is me gelukt om meer dan 10 kilo kwijt te raken, een veel betere houding te ontwikkelen en heel veel lol te krijgen in trainen. Naast de wekelijkse PT sessie train ik nog zo’n 5 keer op basis van de techniek die Henny mij geleerd heeft. De volgende stap waar we het over hebben is gezond eten.”
René